Press "Enter" to skip to content

Read e-book online Alles kantelt (Dutch Edition) PDF

By Tomas Lieske

Wie zou zichzelf niet nog eens willen ontmoeten als klein type? Anton, vijfendertig jaar, komt op een dag zichzelf als jongen tegen op straat. De kleine jongen blijkt in de ban van Rosemarie, het Duitse meisje dat start jaren vijftig in hun gezin werd geplaatst. Maar Anton, wiens grote liefde onlangs verongelukt is, herinnert zich Rosemarie niet meer zo goed. Zijn herinneringen stemmen nauwelijks overeen met de gebeurtenissen die de kleine jongen nog maar web achter de rug heeft. Is hij dan zo veel vergeten?

In deze persoonlijke en ontroerende roman neemt Tomas Lieske ons mee op reis met de jongen, die vol is van wat hij meemaakt, en de guy, die weet wat de jongen nog te wachten staat.

Show description

Read Online or Download Alles kantelt (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: Verzameld werk (Dutch Edition)

`Tegen het einde van mijn studie overviel mij een onverklaarbare besluiteloosheid. Een tijdlang had ik de roeping gevoeld voor een carrière bij de rechterlijke macht, maar drie maanden voor het laatste examen leek mij geen afschuwelijker betrekking denkbaar dan die van substituut-griffier bij de rechtbank te Assen.

Download PDF by Dirk Jan Koch: De congo codes (Dutch Edition)

Als Dirk-Jan Koch bij Buitenlandse Zaken aangeeft dat hij graag in Congo geplaatst wil worden, krijgt hij direct een telefoontje van de personeelsdienst dat zijn wens gehonoreerd wordt. Kinshasa is voor diplomaten minder populair dan Kopenhagen, terwijl juist in Congo het avontuur lonkt. Als gepromoveerde ontwikkelingsdeskundige weet Koch precies welke ondersteuning de Congolezen nodig zouden hebben.

Download PDF by Sophia Drenth: Bloedwetten (Dutch Edition)

De opmars van gemaakten lijkt onstuitbaar in de vrijgevochten Neerlanden van de Stalen Eeuw. Volksvertegenwoordiger Roan typhoon gaat over lijken om het gevaar van gemaakt bloed af te wenden. Een guy die alles verloor wat hij liefhad en de dood niet langer vreest. Door een gemaakt monster in de raadszaal te laten executeren ondertekent hij zijn lotsbestemming.

Download PDF by J.J. Voskuil: Afgang (Het bureau Book 6) (Dutch Edition)

In Afgang, deel zes van Het Bureau dat de periode 1982-1987 bestrijkt, ontladen de opgehoopte spanningen zich op alle niveaus. Als hoofd van zijn afdeling op het A. P. Beerta-Instituut stuit hoofdpersoon Maarten Koning op lijdelijk én openlijk verzet tegen het door hem gevoerde beleid. Dit leidt met een aantal medewerkers tot een definitieve breuk.

Extra info for Alles kantelt (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alles kantelt (Dutch Edition) by Tomas Lieske


by Kevin
4.0

Rated 4.14 of 5 – based on 13 votes